Het Cob boekje

In 2015 bouwden mijn man en ik een huisje van het prachtige bouwmateriaal Cob in de achtertuin van ons rijtjeshuis. Toen het af was en het serieus genieten kon beginnen kwamen we er achter dat ons kleine huisje het eerste bouwwerk van Cob in Nederland was. Ik heb er daarom een boekje over geschreven: In harmonie met je tuin, natuurlijk bouwen met Cob.

Inmiddels zijn we verhuisd en is het huisje alleen nog maar tastbaar in onze herinneringen. 

Wij hopen dat er in Nederland een heleboel huisjes komen van het prachtige materiaal Cob. Om dit sneller mogelijk te maken en het gebruik van Cob maximaal te stimuleren kun je hier het boekje downloaden. Voor het downloaden vraag ik een vrijwillige bijdrage van €5. Mijn bankgegevens staan in het boekje. Het geld voor de boekjes over het bouwen met Cob is ons ‘ijsjesgeld’. Omdat we alle vier in mijn gezin niet dol op snoep zijn maar wel op ijs!!!

Het boekje vertelt alle nodige stappen om zelf iets moois te bouwen en maakt met 60 foto’s dit proces visueel.

Cob is werkelijk een fantastisch bouw materiaal en het bouwen met Cob een waardevolle innerlijke reis.

 

boekomslag_natuurlijk-bouwen-met-cob